До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція Карла Лагерфельда і Кайї Гербер

"Коли Карл зустрів Кайю" – саме так багато журналістів пишуть про співпрацю 84-річного дизайнера Карла Лагерфельда і 16-річної моделі Кайї Гербер. У січні 2018 року стало відомо, що вони випустять спільну колекцію одягу і через кілька місяців Карл і Кайя готові представити результат спільної роботи.

Кайя Гербер і Карл Лагерфельд

Увійшли в дебютну колекцію доньки Сінді Кроуфорд комфортні світшоти і джинси, бавовняні футболки та зухвалі штани з лакованої шкіри, трикотаж і одяг, натхненний серферською уніформою. Також тут можна знайти і більш суворі речі: косуху, ідеальний чорний жакет, класичну міні-спідницю і навіть сукню в підлогу. А збити градус офіціозу образам допомагають аксесуари – від чокерів і поясних сумок до кросівок і високих гольфів.

Реклама

<b>KARL_KAIA_2018</b>

Сам Лагерфельд розповідає про співпрацю: "У Кайї дуже незалежне і живе ставлення до процесу створення колекції. Вона показує мені, що відчувають сучасні підлітки і який одяг їм потрібен".

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.