До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

FRACTALE: нова колекція українського бренду TTSWTRS

Український бренд TTSWTRS випустив першу колекцію з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну. Бренд і далі досліджує планету й природу, презентуючи FRACTALE — колекцію, сфокусовану на явищі подібності та подвоєння, що символізує продовження життя.

TTSWTRS

TTSWTRS розглядають теорію та властивості самоподібних структур, які створюють собою фрактал — множину, що складається з подібних до неї самої частин. Для команди фрактал — символ життя, оновлення та новий початок. Колористично наснажувала дизайнерку бренду Анну Осмєхіну Ісландія, а саме її холодні відтінки сірого, графітового та білого: "Ця казкова країна стала моїм натхненням — ідеальне поєднання кольорів і краса фрактальності навкруги як приклад геніальності природи". Окрім кольорів, одиниці колекції об’єднує унікальний дизайн речей, що демонструє різноманітні текстури. До колекції ввійшли худі з розрізами, сітчаста сукня, в’язані топ і боді, велосипедки та боді з нашаруваннями. Колекцію виготовлено з екологічних матеріалів.

Реклама
TTSWTRS

TTSWTRS

TTSWTRS

Уся колекція — один масштабний фрактал, який, наче пазл, складають між собою її одиниці. TTSWTRS черпають натхнення з геніальності природи та її незамінності. Світлі кольори речей колекції й натуралістичні принти-вкраплення транслюють її чистоту й непохитність.

TTSWTRS
TTSWTRS
TTSWTRS

Присвячення колекції FRACTALE силі природи нагадує про подібність всього, що існує на Землі, одне одному, кристалізуючи розуміння — життя на планеті може підтримуватися й відновлюватися, а може й самознищуватися. Саме тому треба присвячувати себе й усі свої дії життю й відновленню. Все навколо — фрактали. Придбати речі з колекції FRACTALE можна онлайн, а також в офлайнових крамницях TTSWTRS у Києві та Одесі. Більше фото дивіться в нашій галереї.

<b>TTSWTS new</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.