До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емоційний виклик: нова колекція Giambattista Valli весна-літо 2023

Дизайнер Джамбаттіста Валлі відомий своїми емоційними колекціями, що дарують почуття щастя та радості. Свою нову колекцію весна-літо 2023 року він представив у порожньому колишньому універмазі біля Тріумфальної арки — "білу коробку, яку можна наповнити емоціями" — і доповнив показ запальним електронним саундтреком, який продовжував набирати обертів під час шоу. "Ідея полягає в тому, щоб поділитися своїми емоціями з моїми клієнтами — не лише бізнесом", — сказав дизайнер. "Я хочу показати кольори із запахом, смаком та текстурою, а також додати драпірування, легкість та хвилястість, щоб їх хотілося носити, нюхати…і навіть майже з'їсти".

Giambattista Valli весна-літо 2023

Валлі знайшов свою палітру кольорів та настроїв у колажі квіткових маркетів, будівель та пейзажів Азії, а також у картинах Боттічеллі та зобразив кожен вихід у своєму власному відтінку радості. Його емоції матеріалізувалися у погляді, що нагадував про гламур римської аристократії 1960-х років. Свою любов до високого декору цього разу він висловив у більш повсякденних речах, використовуючи очеретяні принти, в'язання гачком, максісережки, кришталеві бінді, глибокі відтінки, мереживну вишивку, перлинні нитки та золоту тасьму на шортах, мінісукнях, топах з бюстгальтером.

Реклама
Giambattista Valli весна-літо 2023
Giambattista Valli весна-літо 2023

"Мені завжди подобалася ідея кочівництва. Але зараз більше, ніж будь-коли — і насамперед у моїй країні — приємно не мати обмежень. Я хочу побачити горизонт та надихнутися іншими культурами. Будьте цікаві, будьте кочівниками", — сказав він. Валлі продемонстрував свою ручну майстерність у жакеті та шортах, покритих принтом trompe l’oeil, що імітує бержер, а потім у різних солом'яних сукнях, зітканих за тим самим принципом.

Giambattista Valli весна-літо 2023
Giambattista Valli весна-літо 2023

Комплекти з двох частин, зосереджені навколо верхньої частини бюстгальтера, та впливу Римської Імперії, яка читалася у спідницях та прикрашених коштовностями сандалях-гладіаторах. Силуети, в яких відчувалася давнина, також підживлювали уявлення про кочівників, наприклад, топи та сукні з оборками і драпіруваннями, або сукні з тонкими торочками з бісеру, форми яких визначалися позолоченою тасьмою. У сезон, який, здавалося, був одержимий ідеєю зробити з нас усіх готичних наречених, Валлі був одним з небагатьох, хто вибрав інший курс. На запитання, чи не відчуває він спокуси приєднатися до темряви, що згущується, він похитав головою і посміхнувся: "Ні, ні, ні. Це літня колекція. Хелловін узимку!"

Giambattista Valli весна-літо 2023
Giambattista Valli весна-літо 2023
Giambattista Valli весна-літо 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.