До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила у простоті: нова sustainable-колекція AERON

Бренди з Центральної Європи дедалі активніше завойовують світ, залучаючи модників правильним балансом між комфортом та дизайнерською думкою. Ще однією важливою умовою сьогодні є екологічна складова, ставку на яку зробили в AERON.

Цього місяця один із найцікавіших молодих брендів, який народився у Будапешті, представив нову састейнбл-колекцію під назвою ZERO. У цій колекції марка поєднує свою пристрасть до трикотажу з інноваційними технологіями, перш за все, системою Shima Seiki, яка є новим екологічним способом виготовлення одягу. Завдяки їй трикотажний одяг стає більш зносостійким, а також ці верстати допомагають зменшувати відходи тканини та економити споживання енергії.

Реклама

Сама колекція – це фундамент, на основі якого легко побудувати сезонний гардероб. Так, молочно-сірі трикотажні комплекти можна носити як соло, у найкращих традиціях пуризму, так і поєднувати з контрастними речами – рубаним денімом або гладенькою шкірою. Додати в гардероб кольору можна за допомогою яскраво-червоного боді AERON.

До речі, доповнювати трикотажну капсулу ZERO можна і гітами із сезонних колекцій, які нерідко помічаємо у стрітстайл-звітах із Тижнів моди у Парижі, Копенгагені чи Мілані. Місцеві модники вже давно відкрили для себе шкіряні жакети та маскулінні костюми з фурнітурою у вигляді фірмової літери А.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.