До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нічний експрес: показ осінньо-зимової колекції Prada в Мілані

З показами Prada є невеликий трюк: чоловічі шоу Міуччі Прада, які починаються за місяць до жіночих дефіле, завжди натякають на те, як виглядатимуть її наступні колекції для жінок. За ними можна зрозуміти, що на думці у дизайнера і скласти перше враження про прийдешній сезон. У січні у відбудованому знову приміщенні на території Fondazione Prada Міучча Прада показала багату на чорний колір колекцію нейлонових пальт, вітровок і брючних комплектів. В історії Prada нейлон займає особливе місце. Це класика, з якою в 90-х починалась глобальна слава Дому.

Prada осінь-зима 2018/2019

Матеріал у достатку представили у ноктюрному жіночому шоу Prada, яке вчора ввечері пройшло в Мілані. З чорного нейлону дизайнер створює приталені масивні пухові пальта, куртки-бушлати і сукні-бюстьє, що огортають тіло. Вірна собі Прада йде далі: розцвічує базовий чорний нейлон спалахами флуоресцентних кольорів. Абстрактні квіткові відблиски нагадують вогні автомобільних фар або неонових вивісок у дощову ніч.

Реклама
Prada осінь-зима 2018/2019
Prada осінь-зима 2018/2019

Тему кольору Прада продовжує в легких сукнях з тюлі і сітки з драпіруванням і фігурними квітковими аплікаціями. Поєднуючи непоєднуване у найкращих традиціях Дому дизайнер пропонує змішати елементи спортивного екіпірування і делікатні коктейльні вбрання. Велика увага у цьому сезоні зосереджена на топах і сукнях-бюстьє. Виконані із яскравих жакардів під твід їх потрібно носити поверх спортивних олімпійок і глухих трикотажних суконь з високою горловиною.

Prada осінь-зима 2018/2019
Prada осінь-зима 2018/2019
Prada осінь-зима 2018/2019

Сюжет квіткових відблисків Міучча Прада розвиває в серії вечірніх виходів, розмальованих отруйними квітковими мотивами. Їх підтримують сукні, спідниці й топи з флуоресцентної пластикової бахроми. Почавши з суворого чорного дизайнер веде глядача до синтетичного крещендо – зіткнення кольорів і матеріалів в новій колекції Prada створює ефект вертіго, який можна порівняти з переглядом фільмів Гаспара Ное.

Prada осінь-зима 2018/2019
Prada осінь-зима 2018/2019
Prada осінь-зима 2018/2019

Подивитись всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.