До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жодних надлишків: колекція Prada Resort 2020

Модний Дім Prada вирушив у протилежному до Christian Dior напрямку, щоб представити колекцію Resort 2020. Італійський бренд другий рік поспіль демонструє круїзну лінію у власній штаб-квартирі в Нью-Йорку.

Prada Resort 2020

Можливо, прадівська The Piano Factory не настільки екзотична, як Марракеш з сотнями факелів Dior, але шоу італійського бренду сяяло завдяки зірковим гостям у перших рядах. Подивитися на нову колекцію прийшли: Ума Турман, Макс Мінгелла, Ель Фаннінг, Діана Крюгер, Пол Дано і акторський склад "Дивних див".

Реклама
Prada Resort 2020

Однак сама колекція не була настільки гламурною. Міучча Прада все ще перебуває в якомусь пригніченому стані, який вона наочно демонструвала в колекціях сезону осінь-зима 2019/2020. З першого образу, що складається з простого двобортного чорного пальта, стало зрозуміло, що в колекції домінуватиме прямий крій, мінімум декору і яскравих відтінків. Справжня, наївна і "протилежна до претензійності" – саме так Прада описала колекцію. "Це просто, як протест проти надлишків. Я чутлива до політичної ситуації; все, що відбувається, впливає на мене". Такий настрій став однією з причин, чому вона хотіла представити колекцію "поза домом".

Prada Resort 2020
Prada Resort 2020

Цього сезону Міучча в основному працювала з бавовною: топи і жакети з ситцю прикрашала ручна вишивка, пальта і костюми виготовлені з більш жорсткого перкалю. Подоли спідниць і суконь отримали трапецієподібну форму – силует, знайомий шанувальникам Prada, але цього разу він мав більш дівочий вигляд у своїх пропорціях. Колекція вдалася достатньою і рівною з її моделями і нейтральними відтінками. Відносно яскравими плямами стали квітковий принт і техніка печворк, використані для деяких суконь. Проте така вишуканість і універсальність цього одягу, ймовірно, знайде відгук у клієнтів, яких також відволікають складності нашого сучасного існування.

Prada Resort 2020

Переглянути всю колекцію Prada Resort 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.