До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моя Джульєтта: всередині календаря Pirelli 2020

Календар Pirelli 2020 точно увійде в історію як один з найбільш емоційних. Цього року його героїні, серед яких – Емма Вотсон, Крістен Стюарт, Індія Мур, Кріс Лі, Розалія, Мія Гот, Клер Фой, Яра Шахіді і Стелла Роверсі, перевтілилися у Джульєтту – одну з найдраматичніших персонажів Вільяма Шекспіра.

Крістен Стюарт у календарі Pirelli 2020

В об'єктиві фотографа Паоло Роверсі, який знімає дуже художні, майже казкові фото, вони по-своєму розкривали характер середньовічної героїні. Причому, їм довелось не лише придумати образ, але і відтворити уривок з трагедії. "Було дуже зворушливо бачити акторок такого високого рівня настільки схвильованими, – згадує Роверсі. – Часом складалося враження, що це їхній перший кастинг".

Реклама
Емма Вотсон у календарі Pirelli 2020
Індія Мур у календарі Pirelli 2020
Клер Фой у календарі Pirelli 2020

Маестро вирішив не обмежуватися одним фотом. Кожна з героїнь приміряла два образи – в сучасному вбранні і натхненний часом створення Джульєтти. Такий прийом дав змогу продемонструвати актуальність шекспірівської історії і провести паралелі з сьогоденням. Розглядаємо всі фотографії календаря Pirelli 2020 і згадуємо, що відбувалося за лаштунками зйомок.

<b>Pirelli_2020_Calendar</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.