До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нелегка промисловість: Ксенія Шнайдер запустила подкаст про моду

Дизайнерка Ксенія Шнайдер на початку року запустила авторський подкаст про закулісся модної індустрії "Нелегка промисловість". У його межах Шнайдер зустрічається з героями індустрії й розмовляє з ними про їхні професії, успіхи й невдачі, просить дати поради й поділитися досвідом.

Ксенія Шнайдер

"Я захоплююся модою вже понад десять років. І кожен новий сезон — новий виклик для мене. Коли ти тільки починаєш — у тебе мільйон питань, на які тобі ніхто не відповів у твоєму виші. Коли твоя справа росте й стає міжнародним бізнесом, у тебе виникають нові труднощі, і ти знову не знаєш до кого звернутися за порадою. У моєму випадку найкращі поради були від колег. Вони чесно ділилися зі мною, і це допомагало не здаватися. Але не всім пощастило, як мені. Не кожен дизайнер або менеджер може звернутися до колеги по цеху. Саме тому я вирішила записувати подкаст, щоб ділитися цим досвідом з усіма", — розповідає дизайнерка.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.