До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень високої моди в Парижі: Alexandre Vauthier, Ronald van der Kemp і Armani Privé

У Парижі триває Тиждень високої моди сезону весна-літо 2020. Розповідаємо, що в своїх колекція представили Alexandre Vauthier, Ronald van der Kemp і Armani Privé.

Alexandre Vauthier
Alexander Vauthier Couture весна-лето 2020
Alexander Vauthier Couture весна-лето 2020

Індивідуальність – це те, що найбільше хвилює людей по всьому світу, незалежно від роду їхньої діяльності. Кожен з нас – мінівсесвіт, і ми постійно шукаємо нові способи самовираження. Що стосується дизайнерів, то це мислення дало їм свободу у виборі креативних напрямків, часто в межах однієї колекції. Александр Вотьє створив свою відповідно до духу часу. "Це історія персонажів, – пояснив дизайнер. – У жінок дуже різноманітні горизонти, а їхня унікальність – це те, що постійно надихає мене". Так, цього сезону Вотьє працював над досить великим спектром форм і об'ємів: точене пошиття і ультратеатральні шати, драпірування і волани – грали проти сильних плечей і мінісуконь у стилі 1980-х.

Реклама

Переглянути всю колекцію Alexandre Vauthier Couture весна-літо 2020.

Ronald van der Kemp
Ronald van der Kemp Couture весна-лето 2020
Ronald van der Kemp Couture весна-лето 2020

Дизайнер Рональд ван дер Кемп зосередив увагу на чистому пошитті і порівняно чистій естетиці, так зміг представити нове бачення шику. Цього сезону дизайнер наповнив свою модернізовану колекцію дозою гламуру – запросив гостей до культового паризького нічного клубу Le Palace, розквіт якого припав на 1980-і, коли його відвідували такі люди, як Жан-Поль Готьє і Грейс Джонс. З опорою на епоху і естетику місця, дизайнер представив асиметричні сукні-бюстьє, які доповнив рукавами-рукавичками з овчини, та драпіровані сукні плісе з мереживним ліфом, що викликають асоціації з давньогрецькими скульптурами. Аплікації ручної роботи в тривимірному вигляді оздобили коротші сукні колекції.

Переглянути всю колекцію Ronald van der Kemp Couture весна-літо 2020.

Armani Privé
Armani Privé весна-лето 2020
Armani Privé весна-лето 2020

У сезоні весна-літо 2020 Джорджіо Армані відійшов від структурованого деко-гламуру своєї останньої колекції і розмив силуети шарами прозорих тканин. Вузькі штани з тафти, штани з набивним малюнком і бісером, а також близько 30 варіацій курток Armani. Блейзери, куртки, укорочені кардигани, з короткими рукавами, на блискавки, без ґудзиків – дизайнер представив моделі для будь-яких статури та віку. Практична перевага всеосяжної системи Армані полягає в тім, що в підсумку ніхто ніколи не має однакового вигляду. Як він поважає індивідуальні потреби своїх клієнтів, так вони нагороджують його вірністю і захопленням.

Переглянути всю колекцію Armani Privé весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.