До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень чоловічої моди в Парижі: Loewe, Lanvin і Celine

У Парижі завершився Тиждень чоловічої моди, що закрив сезон показів весна-літо 2020. В останні дні свої колекції представили Loewe, Lanvin і Celine.

Loewe

<b>loewe men ss small</b>

Реклама

Колекція Джонатана Андерсона для Loewe продемонструвала непідробне прагнення британця до духовної втечі. У баченні дизайнера сезон весна-літо 2020 – це "дитячий мрійливий стан" десь далеко, подалі від суворих реалій зіпсованого сучасного життя. Така невимушеність і символізм отримали відгук у гостей шоу, адже Андерсон створив у Loewe власну висококультурну аудиторію. Модний Дім став місцем, де дизайнер взяв старі цінності хіпі – еклектику і вироби ручної роботи – і перетворив їх у культ розкоші XXI століття. Ця колекція, з її достатком винахідливого трикотажу, римських сандалій, мокасин, чобіт-еспадрильїв, шкіряних сліпонів і ряду сумок, показує, як далеко відійшли модні мрії від бажання відповідати монотрендам.

Переглянути всю колекцію Loewe Menswear весна-літо 2020.

Lanvin

<b>lanvin small men</b>

"Це збірка історій про відпустку і мандрівки. Це моє уявлення про літні канікули", – сказав креативний директор бренду Бруно Сіалеллі про нову тематичну колекцію Lanvin. Тут повно еклектичних елементів: маленькі шкіряні матроські комірці і блакитна байка, що нагадує вітрило, костюми пісочного і морського кольорів з принтом у вигляді хвиль, красивий "вивітрений" жіночий костюм зі світлої полотняної тканини, військово-морський бомбер і штани, що нагадують форму корабля – нова лінія наскрізь просякнута утопією літа. Інші літні знахідки включали махрові речі: парео-комбінезони, спальні мішки-сумки, трикотажні сорочки, принтовані шарфи, плісировані костюми кольору хакі, спідниці та шорти. Це були всього лише кілька фрагментів з цієї насиченої, багатої на фантазії колекції.

Переглянути всю колекцію Lanvin Menswear весна-літо 2020.

Celine

<b>селин смол</b>

Солом'яна сумка в парі зі смугастим піджаком, джинсова сорочка і штани-кльош, окуляри-авіатори і білі туфлі – нова колекція Celine рясніла волелюбними 1970-ми. У лінії було все: смокінгове пальто, комбінезони, солом'яні капелюхи, куртка-ламе, блейзер з блискітками в смужку, розшита куртка-бомбер. "У мене ностальгія за речами, яких я, ймовірно, ніколи не знав". Слоган, вишитий на одній з сумок на шоу Celine, цілком міг би підсумувати ідеал дизайнів Еді Слімана.

Переглянути всю колекцію Celine Menswear весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.