До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: Loewe, Isabel Marant і Carven

Тиждень моди в Парижі триває. Презентації і покази змінюють одне одного, як у божевільному калейдоскопі. Поки дизайнер Ліля Літковська шукала стіл для Лори Палмер, свою першу колекцію для Chloé показала Наташа Рамсей-Леві, а Вірджил Абло вносив останні правки до колекції, присвяченої принцесі Діані, Vogue.ua обрав три колекції, які гідні найпристальнішої уваги.

Loewe

Штани були виконані зі шкіри, мережив і прикрашені вишивкою, тонкий і легкий трикотаж хвилювався м'якими складками, сукні з флористичними принтами чергувалися з геометричними формами на светрах, і звичайно, складно обійти увагою тренчкот, декорований бахромою, нарізаної смужками тканини – колекцію Джонатана Андерсона можна назвати спокійною, математично вивіреною і богемно-чуттєвою, в хорошому сенсі цього слова.

Реклама
Loewe весна-літо 2018
Loewe весна-літо 2018
Loewe весна-літо 2018
Loewe весна-літо 2018

Весь показ можна повністю переглянути тут.

Isabel Marant

"Ми завжди говоримо про дівчат, які позичають одяг у своїх бойфрендів, але і мій хлопець завжди користується моїм одягом", – поділилася Ізабель Маран перед шоу. Дизайнер вперше представила чоловічу лінію в рамках показу. "Я просто подивилася на шматки тканини і подумала, що багато всього буде виглядати чудово на хлопцях", – сказала вона. При цьому дизайнер посилалася тільки на дві ключові позиції в колекції: британські мережива і спортивний одяг.

Isabel Marant весна-літо 2018
Isabel Marant весна-літо 2018
Isabel Marant весна-літо 2018

Весь показ повністю можна подивитися тут.

Carven

Взимку цього року пост креативного дизайнера Дому Carven зайняв Серж Руф'є. Його попередніми місцями роботи були Gerard Darel, Sonia Rykiel і Moschino. Спільно з Люсі Мейєр він працював над жіночим одягом в Dior після відходу Рафа Сімонса. І хоча, Серж ще не такий знаменитий, як його колеги з великих брендів, судячи з нової колекції Carven у нього є потенціал проявити в повну силу свої творчі здібності і вивести бренд на новий рівень.

Carven весна-літо 2018
Carven весна-літо 2018
Carven весна-літо 2018

Весь показ повністю можна подивитися тут.

Читайте також:

Вірджил Абло присвятив нову колекцію принцесі Діані

Новий поп-ап бутик Valentino в Парижі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.