До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: Ann Demeulemeester, Y/Project, Rick Owens

У Парижі триває Тиждень моди, де дизайнери демонструють свої осінньо-зимові колекції. У цьому огляді розповідаємо про те, що представили Ann Demeulemeester, Y/Project і Rick Owens.

Ann Demeulemeester

Відтінки дорогоцінних каменів з'явилися на шоу Ann Demeulemeester, що стало несподіванкою від бренду, відомого своїми здебільшого монохромними силуетами. Для майбутнього сезону креативний директор лейблу Себастьян Меньє представив свої фірмові романтичні блузи та спідниці в рубіново-червоному, пильно-рожевому, шовковисто-лаймовому і навіть ультрафіолетовому тонах. Ці насичені кольори демонстрували обробку тканини краще, ніж звичні чорно-білі силуети. Так, наприклад, шовкова парча мала шикарний вигляд на томатно-червоних штанах, а яскраво-червоний декор робив акцент на текстурі довгої жилетки без рукавів.

Реклама
Ann Demeulemeester осінь-зима 2019/2020
Ann Demeulemeester осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Ann Demeulemeester осінь-зима 2019/2020.

Y/Project

Відомий своїми великими історичними посиланнями і експериментальними конструкціями, креативний директор Y/Project, Глен Мартенс пробирався крізь натхнення від епохи Середньовіччя до сімдесятих, використовував текстуру і оптичні ефекти для додання образам більш-менш тонких еротичних відтінків. Шерстяні пальта з малюнком "ялинка" красувалися з глибокими складеними рукавами, які розстібалися, що оголювало підкладку з штучного хутра, а приталені сукні були зібрані з латексних смуг. Прикраси не залишили місця для уяви. Оголені тіла – загорнуті навколо ший і зап'ясть – це прямі відсилання до позицій камасутри.

Y/Project осінь-зима 2019/2020
Y/Project осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Y/Project осінь-зима 2019/2020.

Rick Owens

Нова колекція Rick Owens – це удар по силі гламуру і гротеску, головним натхненням для неї став дизайнер Ларрі Легаспі, що створював костюми для Грейс Джонс, Funkadelic і, перш за все, Kiss. Легаспі сильно вплинув на Ріка Оуенса ще тоді, коли він ріс у курному Портервіллі, штаті Каліфорнія, з чорними шкіряними штанами і туфлями на платформі.

Rick Owens осінь-зима 2019/2020
Rick Owens осінь-зима 2019/2020

На подіумі сюжетні лінії були діалогом глем-року (гострі плечі і більш гостроносі чоботи на платформі) і тотального глема (скульптурні і драпіровані сукні та спідниці відтінків дорогоцінного каміння). Оуенс представив кілька зі своїх найбільш класичних моделей, які він коли-небудь робив, включно з вишнево-червоним пальтом з ідеально точним силуетом і яскраво вираженими плечима, і ще одним піджаком відтінку червоного дерева з двома гудзиками і спущеними плечима.

Переглянути всю колекцію Rick Owens осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.