До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: нові колекції Alberta Ferretti, Jil Sander і No.21

Стартував Тиждень моди в Мілані. Свої нові колекції осінь-зима 2020/2021 вже показали Alberta Ferretti, Jil Sander і No.21. Розповідаємо, що нас чекає в наступному сезоні.

Alberta Ferretti

Дизайнери зазвичай багатослівні, коли пояснюють свої колекції, але не цього разу і не Альберта Ферретті. За лаштунками після шоу дизайнерка коротко сказала: "Денний одяг. Крій. Жіночність". Так наступний сезон Alberta Ferretti розпочався зухвало і впевнено. На подіумі з'явилися шкіряні ансамблі смолистих відтінків, об'ємні жакети і бомбери, мішкуваті штани з високою талією, заправлені в чоботи зі складками. У колекції представили багато елементів 1980-х років: об'ємні силуети, підкреслені плечі і маскулінні форми перемішалися з яскравими і соковитими відтінками, романтичними оборками та новою безкомпромісною жіночністю.

Реклама
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

З картатого твіду і вовняної тканини "принц Уельський" пошили брючні костюми і об'ємні комбінезони в дусі 1980-х років, які доповнили чобітьми в такому ж принті і забарвленні. На подіум не потрапили спідниці – тепер жінки Ферретті носять штани. Новий денім був схожий на старий. Так, "випраний" чорний відтінок прикрасив мішкуваті джинси і склав пару мохеровим светрам з буржуазними бантами біля шиї і шкіряним бомберам. Вечірні образи були представлені в металевому холодному сяйві срібла і класичному чорному відтінку. Багатоярусні волани плісе з'явилися на повітряних блузках і шифонових сукнях, срібна бахрома спадала довгими нитками, а комбінезони були оповиті місячним сяйвом.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Всю колекціюAlberta Ferretti осінь-зима 2020/2021 дивіться тут.

Jil Sander

Нову колекцію Jil Sander осінь-зима 2020/2021 дизайнери Люк і Люсі Маєри показали в стінах міського Музею промислового дизайну Casa del Design. Це була історія про інтелектуальну жіночність. Колекція була водночас стримана, але не проста, жіночна, але не буденна, особлива, але не на один сезон. Дизайнери вкотре показують практичний підхід до сучасної моди, надають значення насамперед тонкощам виробів. На подіумі з'явився одяг нейтральних відтінків, гарний незвичними деталями і небанальними фактурами.

Jil Sander
Jil Sander

"Йдеться не про мінімалізм, а про чистоту", – сказали дизайнери за лаштунками. Посил Люка і Люсі Маєрів читався в високому рівні майстерності виробництва. Так, шовкова бахрома прикрасила лаконічні топи і сукні, техніку синель використали для пошиття суконь, ніжне в'язане плісе розмістилося на елегантних спідницях, а намиста зробили з крихітних скульптурних дзвіночків, в кожному з яких була перлина. Навіть сукні з квітковим принтом були ненав'язливими і елегантними.

Jil Sander
Jil Sander

Всю колекцію Jil Sander осінь-зима 2020/2021 дивіться тут.

No.21

У межах святкування 10-ої річниці свого бренду дизайнер Алессандро Дель Аква хотів уникнути ностальгії або самовихваляння. Йому це вдалося. Колекція No.21 осінь-зима 2020/2021 запропонувала оновлену, сучасну версію його фірмового стилю. У ній присутні: таємнича чуттєвість, поєднання чоловічих і жіночих елементів, деталі стилю панк і трансформований буржуазний дух. Наддовгі рукави, екстремально коротка довжина і перебільшені глибокі вирізи поєднувалися з рафінованими светрами, заправленими в шкіряні спідниці-олівці, і бездоганними двобортними пальтами, так відображали дуальність колекції.

No.21
No.21

Металеві шпильки, натхненні естетикою стилю панк, набули вигляду квіткових аплікацій на джемперах, одягнутих на чоловічі сорочки з попліну, а також слугували заміною вишивки на фігурних сукнях з чорної вовни, виконаних технікою інтарсії і макраме. Масивні лаковані ланцюги були одним із лейтмотивів колекції: вони прикрасили декольте на чуттєвих сукнях, були закріплені на поясі асиметричних спідниць і спадали на плечах блискучих суконь.

No.21
No.21

Всю колекцію No.21 осінь-зима 2020/2021 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.