До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: No. 21, Alberta Ferretti і Fausto Puglisi

Міланський тиждень почався з яскравого шоу модного Будинку Gucci, перевершити Мікеле Алессандро за кількістю представлених образів, блиску і складно закручених цитат зможуть хіба що Prada і Dolce & Gabbana. Але не тільки цією трійцею славиться італійська мода, на Апеннінському півострові є багато брендів, за розвитком яких спостерігати не менш цікаво.

Vogue.ua вибрав три найновіші колекції, працюючи над якими дизайнери шукали себе.

Реклама
No. 21
No. 21 весна-літо 2018

Мерехтіння леліток, тремтіння ніжного пір'я, стримані пісочні та пудрові відтінки стали улюбленими ключовими моментами цієї колекції для дизайнера, котрий їх створив. Після всіх перипетій з правами на бренд під власним іменем, які переслідували Алессандро Дель Аква ще з 2009 року, він вирішив відновити коди Будинку в No. 21. І звернувся до своїх ранніх робіт, а саме до колекції весна-літо 1997. "Це була моя улюблена колекція. І вона була дуже і дуже успішна", – поділився дизайнер. Це не можна назвати копіюванням, та джерело натхнення тимчасом більш ніж помітне.

No. 21 весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti весна-літо 2018

"Я не хочу надто багато, – сказала Альберта Ферретті за кулісами, – зараз найважливіший момент, щоб озирнутися на минуле і подумати про те, чого я хочу нині". Вся колекція по суті і вилилася в переосмислення себе і власних творінь. Шифонові сукні з сандалями, светри грубої в'язки, пір'я, вишивка і м'які тони – нічого революційного, але від Ферретті ніколи і не чекали проривів, тільки спокійну класику й елегантність.

Alberta Ferretti весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Fausto Puglisi
Fausto Puglisi весна-літо 2018

Прихильницями Фаусто Пуглісі являються Анна Делло Руссо, Мадонна, Дженніфер Лопес і Бейонсе Ноулз, і дизайнер відповідав їм взаємністю, створюючи яскраве вбрання з тропічними й психоделічними принтами. Для роботи над новою колекцій Пуглісі вирішив не експериментувати з колірною гамою, зробивши ставку на класичне поєднання чорного й білого, присмачивши це гарною порцією мережива. До речі, головним об'єктом натхнення дизайнер за лаштунками назвав Керолін Бессетт Кеннеді, а стиль американської улюблениці 90-х років минулого століття був дуже далекий від того, як зараз виглядають діви на зразок Лопес і Бейонсе.

Fausto Puglisi весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Найкраще взуття на Тижні моди в Лондоні

50 відтінків: аксесуари для ненудної осені

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.