До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Небо над Берліном: Ksenia Schnaider Pre-Fall 2018

Колекція Ksenia Schnaider Pre Fall 2018 була представлена на виставці Premium в Берліні в рамках місцевого Тижня моди. Там само, під керівництвом фотографа Анни Даки, команда зняла лукбук нової роботи.

Ksenia Schnaider Pre-Fall 2018

Дизайнери вирішили продовжити розпочату кілька сезонів тому тему з upcycling. У своїх роботах вони використовували бігові та футбольні олімпійки кінця 1980-х років, старі джинси, на основі яких і створили нові речі. Колекція Pre-Fall 2018 демонструє яскраву естетику та складається з 70% перероблених речей 80-х років. Плаття, кроптопи, штани та світшоти збираються з окремих деталей тканини, використовуючи технологію дотримання колірних плям, схем та нумерації.

Реклама
Ksenia Schnaider Pre-Fall 2018

"Ми розглядаємо культурні прояви і використовуємо актуальні філософські думки в нашому одязі. Зараз ми займаємося метамодернізмом, який відображає мінливий стан від романтизму і наївності до іронії та прагматизму. Культура займається створенням з буденних речей – надприродних", – розповідає Антон Шнайдер. "Ми не женемося за трендами на штучне хутро та рісайкл, для нас, скоріше, це челендж – які речі ще можна створити з перероблених тканин, – продовжує Ксенія, – за минулий рік ми перетворили три тисячі пар джинсів на півтори тисячі нових моделей".

Ksenia Schnaider Pre-Fall 2018

<b>шнайдер берлин</b>

Читайте також:

Кендалл Дженнер – нове обличчя Missoni

У пошуках Парижа: колекція Isabel Marant Pre-Fall 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.