До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вірте у мрію: святковий сніданок у бутику Tiffany & Co.

Київський бутик ювелірного бренду Tiffany & Co. цього року святкує 10-річчя і на честь ювілейної дати влаштував атмосферний сніданок для своїх друзів і клієнтів.

Святковий сніданок у бутику Tiffany & Co.

Бренд спеціально відмовився від традиційних вечірніх святкувань і вибрав ранковий формат – легкий, невимушений, настроєвий. В оточенні прикрас Tiffany & Co. гості змогли насолодитися неспішним спілкуванням, поділитися планами на майбутні свята і обговорити вибір подарунків.

Реклама
Святковий сніданок у бутику Tiffany & Co.
Ася Мхітарян
Наталія Лавринович

Крім того, всі присутні змогли ознайомитися з новою колекцією Pepper Flower, представленою цього року. Її основна ідея – сьогодні прикрасам не потрібні спеціальні нагоди, їх можна і потрібно носити щодня. Підтримують цей посил іронічні вітрини, зроблені в фірмовому відтінку Tiffany & Co. Їх герої, чарівні роботи, займаються своїми щоденними справами і всюди їх супроводжують ті самі прикраси.

<b>TiffanyBreakfast_1312</b>

Привітати київський бутик Tiffany & Co. і зануритися в атмосферу свята і різдвяної магії прийшли Ася Мхітарян і Уляна Бойко.

<b>TiffanyBreakfast_Friends</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.