До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На щодень: 5 ідеальних пальт від українських брендів

Сьогодні українські бренди здатні конкурувати зі світовими марками в усіх категоріях, навіть таких технічно складних, як верхній одяг. Ми вибрали п’ять ідеальних пальт з нових колекцій локальних марок, які стануть вірними супутниками на весь осінньо-зимовий сезон.

Домашній режим

Катя Сільченко цієї осені робить ставку на максимальний комфорт, а одна з ключових моделей в її новій колекції — м’яке пальто-халат, яке не просто запинається, а й усім своїм зовнішнім виглядом нагадує про улюблений домашній халат. Досягти цього ефекту дизайнерці вдалося за допомогою картатої підкладки в поєднанні з однотонною основою.

Реклама
The Coat by Katya Silchenko осінь-зима 2021/22
У струнку

Український бренд GUDU, навпаки, пропонує нарешті вилізти з безрозмірних худі та спортивного одягу. У колекції осінь-зима 2021/22 дизайнер Лаша Мдінарадзе фокусується на вузькому крої, окресленій лінії плеча й вузькій талії. У такому пальті миттєво хочеться розправити плечі й вирушити підкорювати цей світ.

GUDU осінь-зима 2021/22
Клаптева ковдра

Техніка печворк у руках Люби Макаренко, засновниці бренду SAYYA, має вигляд не кустарного ремесла, а робіт художниці-кубістки. Дизайнерка робить ставку на змішування найрізноманітніших принтів і відтінків в одному пальті, а компенсує цей мікс лаконічним кроєм без зайвих деталей.

SAYYA осінь-зима 2021/22
У міцних обіймах

Ліля Літковська осінньо-зимову колекцію присвятила поезії й новим знанням, а кожна її річ — це повноцінна історія, у яку хочеться старанно вчитуватися. Особливе місце тут посідає пальто, яке обіймає надійно й особливо тепло.

Litkovskaya осінь-зима 2021/22
На стику

Минулої осені однією з найпопулярніших речей сезону став шакет — верхній одяг, що поєднав у собі ознаки жакета й маскулінної сорочки. Модниці полюбили їх за тепло, комфорт і компліментарність з різними предметами гардероба. Український бренд Wonder розвинув цю ідею і представив пальто-сорочку, що на вигляд ефектніше й водночас захищає наші ноги.

Wonder осінь-зима 2021/22

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.