До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Красиве утеплення: нова колекція 4 Moncler Simone Rocha

Нова колекція Moncler для сезону осінь-зима 2018/19 отримала назву A Republic of imagination і стала справжнім арт-проектом, який складається з восьми колаборацій з модними дизайнерами. У тому числі свою капсулу зробила ірландський дизайнер Симон Роша. В Україні вона ексклюзивно представлена в ASTHIK, старт продажів запланований на 25 вересня.

Симон Роша

Для унікального проекту Moncler Роша придумала розкішні об'ємні пальта, вишиті квітами вишні, нейлонові сукні, прикрашені квітковими аплікаціями, і елегантні куртки. Вся капсула у легко впізнаваній естетиці Simone Rocha, але з чітко прописаними кодами Moncler.

Реклама

<b>роша монклер аст</b>

Спідниці у вигляді коконів і багатошарові деталі, вікторіанське чорне мереживо і декор у вигляді хутра, рожеві куртки, схожі на хмару солодкої вати і драматичні подоли суконь складного крою, щільні архітектурні оборки і напівпрозорі ніжні тканини – з колекцією Moncler 4 Simone Rocha зима буде якою завгодно, але тільки не сумною і нудною.

<b>роша монк</b>

Ознайомитися з колекцією ближче можна на сайті ASTHIK.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.