До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний марафон: 3 гучних дебюта сезону весна-літо 2019

У Нью-Йорку розпочався Тиждень моди. Він дав старт місячному fashion-марафону, який потім продовжиться в Лондоні, Мілані та Парижі. Сезон весна-літо 2019 повний сюрпризів для модних інсайдерів від постійних переїздів брендів з міста в місто до кількох гучних дебютів. Vogue.ua розповідає про останні.

Ріккардо Тіші для Burberry

17 вересня на Тижні моди в Лондоні першу колекцію для Burberry представить Ріккардо Тіші, який замінив на посаді креативного директора Крістофера Бейлі. Команда бренду вже активно підігріває інтерес громадськості – Тіші встиг оновити монограму і логотип Burberry, зробити колаборацію з Vivienne Westwood і капсульну колекція для Opening Ceremony. Монограма, у свою чергу, вже заполонила світ, а керівництво Burberry оголосило про відмову від використання натурального хутра.

Реклама
Гігантська надувна іграшка Burberry в Шанхаї
Еді Сліман для Celine

У Парижі буде не менш цікаво. Тут чекають дебютної колекції бунтівника Еді Слімана для Celine. Дизайнер вже встиг зробити кілька провокацій. По-перше, він змінив логотип французької марки, а по-друге – видалив всі попередні фото з її Instagram-сторінки, наче до нього тут нічого не було. Побачили вже шанувальники і перший аксесуар авторства Слімана для Celine – чорну лаконічну сумку, представила яку "випадково" його близька подруга Леді Гага.

Показ Celine весна-літо 2019 відбудеться 28 вересня
Йоланда Зобель для Courrèges

Новим креативним директором Courrèges призначена німкеня Йоланда Зобель. Про неї мало що відомо, але від цього вдвічі цікавіше дивитися, як вона бачить відродження популярного в 1960-х модного Будинку з впізнаваним ДНК і знаковими речами в архівах. Імовірно, що Зобель, яка до цього працювала з Jil Sander і Acne Studios, візьме курс на мінімалізм і утилітарність.

Йоланда Зобель

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.