До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Moda Operandi займеться розвитком бренду Lake Studio

Moda Operandi – один з найвідоміших онлайн-ретейлерів у світі моди, що спеціалізується на продажах колекцій відразу після показу. На його платформі продаються як найвідоміші марки Gucci чи Missoni, так і нові імена. Розвитком останніх в Moda Operandi займаються особливо активно і навіть створили проект The Platform, одна з функцій якого – допомога в розвитку маркетингової стратегії молодого бренда і створення комерційно успішних колекцій. Так, одиним з перших учасників The Platform став український бренд Lake Studio.

Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь

Представники онлайн-ритейлера говорять про те, що бренди відбиралися на основі потужного дизайну, вивіреного ДНК лейбла і виняткової якості продукції. "Клієнти Moda Operandi – покупці з вишуканим смаком, які шукають не тільки імениті лейбли, а й зацікавлені в молодих дизайнерах, – пояснює генеральний директор ритейлера, Дебора Нікодемус. – Тому наше завдання – підтримка та виховання талановитих початківців".

Реклама
Lake Studio весна-літо 2018

Окрім Lake Studio для участі в The Platform були відібрані ще три бренди: нью-йоркські Markarian і Yeon, а також лондонський Eleanor Balfour. "Участь у The Platform для нас великий крок уперед, – кажуть Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова. – Лише через три сезони продажів на сайті ми стали єдиним брендом з країн ЄС та Східної Європи, який бере участь в проекті. Зараз ми активно співпрацюємо з байерами Moda Operandi в ході роботи над Pre-Fall 2018, а днями на сайті стартує відразу два trunk show з речами з нашої літньої колекції. Вже з весни Lake Studio буде постійно доступний в онлайн-бутику Moda Operandi".

Lake Studio весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.