До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Актриса Ель Фаннінг у новому різдвяному відео Miu Miu

Напередодні новорічних свят Miu Miu випустили новий фільм з різдвяною рекламною кампанією Miu Miu More. Головною ідеєю ролика стали почуття одержимості і пристрасті, модні фантазії і мрії дівчини Miu Miu. Роль головної героїні виконала актриса Ель Фаннінг, а моделі Еніола Абіоро, Олівія Анаква і Олівія Форте акомпанували їй.

Рекламна кампанія Miu Miu More

У магічному короткометражному фільмі під назвою More канадський режисер Гордон вон Штейнер показує фантастичний світ Miu Miu, який є своєрідною одою арт-хаусу 1950-х років і авангардним фільмам, справжньою Miu Miu-манією.

Реклама
Рекламна кампанія Miu Miu More
Рекламна кампанія Miu Miu More
Рекламна кампанія Miu Miu More

Під мелодію пісні More, More, More співачки епохи диско Андреи Трю, героїні різдвяного ролика зображують різні сторони характеру архетипічної дівчини Miu Miu. Вони грають в шахи флаконами парфумів і потрапляють у якесь абстрактне і фантастичне місце, наповнене головними об'єктами їх обожнювання. Одяг та взуття, аксесуари і парфумерія – оточують дівчат і стають їх нав'язливою ідеєю. У цьому фільмі Ель перетворюється в дівчину Miu Miu, що жартівливо грає зі сприйняттям глядачів, захоплюючи їх все далі в магічний світ, у якому потрібно "ще" і "ще", ніколи не стане "достатньо".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.