До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MICHAEL Michael Kors представили святкову колекцію

Американський бренд MICHAEL Michael Kors представив лукбук нової колекції HOLIDAY 2020. Її склали дві лінії – #MK GO SEA TO CHALET і PARTY AND PLAY. Відправною точкою під час створення колекцій послугували спорт-шик у всіх його проявах і сучасний погляд на гламур 1980-х років.

MICHAEL Michael Kors

Тематична лінія #MK GO SEA TO CHALET – новий погляд на одяг, що стане найкращим товаришем для активного відпочинку в новорічні свята. У колекції присутні різні зимові матеріали, серед яких – водовідштовхувальна тканина, затишний трикотаж і шкіряні елементи. Лижні костюми, купальники, глянцеві oversize-куртки займають чільну позицію в лінії бренду.

Реклама
MICHAEL Michael Kors
MICHAEL Michael Kors
MICHAEL Michael Kors

Знайшли своє місце в колекції і нові аксесуари. Бренд пропонує кросівки на масивній підошві, зимові чоботи з хутром, спортивні рюкзаки і сумки-тубуси, прикрашені яскравими смужками з акцентом на фірмовий логотип MK. Колекція чудова як для гірськолижних схилів, так і для відпочинку в шале – ідеальний варіант для тих, хто постійно перебуває в русі.

MICHAEL Michael Kors
MICHAEL Michael Kors
MICHAEL Michael Kors

Лінія PARTY AND PLAY – сучасний погляд на гламур 1980-х: анімалістичні принти, лелітки та вишивка з пір'я. Так, сукня з тигровим візерунком знайшла собі пару у вигляді масивних черевик, а шкіряна мініспідниця заприятелювала з туфлями, оздобленими камінням. При цьому нарочито грубі силуети верхнього одягу легко поєдналися з лелітками і вишивкою з бісеру, що додало образам гламурного шику.

MICHAEL Michael Kors
MICHAEL Michael Kors
MICHAEL Michael Kors

Крім того, лінія культових сумок Jet Set Girls, створена спеціально для подорожей, поповнилася новими принтами. Кольорова палітра колекції варіюється від чорно-білої класики і яскраво-жовтого відтінку до асфальтового сірого і насиченого синього. Всю колекцію MICHAEL Michael Kors HOLIDAY 2020 дивіться нижче.

<b>MK HOLIDAY 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.