До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хутряний запас: презентація нової колекції VIA CAPPELLA

Promotion

15 листопада в флагманському бутику ONE GROUP відбулася вечірка "Furry fitting party", присвячена презентації колекції хутряних виробів всесвітньо відомого італійського бренду VIA CAPPELLA. Вечір відкрила креативний директор та дизайнер бренду Анна Бек, яка розповіла про останні модні тенденції і представила свою нову колекцію.

Реклама

Для колекції розроблена палітра з більш ніж 15 авторських кольорів, що дає можливість вільно експериментувати з їх поєднанням. За словами Анни Бек, легкі та елегантні наряди, представлені в новій колекції, розроблені таким чином, що, незалежно від параметрів (висота, довжина руки, груди та стегна), вони підійдуть за посадкою усім жінкам, у тому числі з нестандартними фігурами та великими розмірами. Для тих, хто створює бренд VIA CAPELLA однаково важливо акцентувати увагу в своїх колекціях як на дорогих матеріалах, закуплених на пишних аукціонах, так і на витонченому виготовленні та ідеальному крої.

Основа колекції – парки різних відтінків з хутряною підстібкою з лисиці, койота та єнота, соболя та канадської рисі, з модної оксамитової тканини і трендового в цьому сезоні хутра – свакара. За останні два роки справжньою візитною карткою і бестселером VIA CAPELLA у сегменті функціонального та спортивного шику стали парки з бавовни та шотландського твіду на гусячому пухові.

За атмосферу "Furry fitting party" відповідали артисти студії "Квартал 95" Міка Філатов та Степан Казанін, а гостей, серед яких були дизайнер Олена Бурба, парфумер Богдан Зубченко та співак Олег Винник, зустрічала співвласниця та головний баєр мережі бутиків ONE GROUP Олена Трафаїл та директор депертаменту хутряного спрямування мережі Ірина Турчина.

<b>ViaCappella</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.