До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 речей, які хочеться взяти із собою в осінь

До кінця літа залишилися лічені дні, але хто сказав, що його не можна продовжити за допомогою улюблених образів? Ми вибрали п’ ять речей з колекцій українських брендів, які захочеться зробити повноправними членами вже осіннього гардероба.

J'Amemme x Have A Rest
Шовкова двійка

Український бренд INLY LAND створює лаконічні речі, які зручно брати із собою із сезону в сезон. Стосується це і шовкової двійки з нової літньої капсули. У вересні її можна носити не з відкритими босоніжками, а маскулінними брогами. На бажання на плечі можна накинути улюблений вовняний жакет.

Реклама
Сукня у квітчастий принт

Сукня у квітчастий принт – це квінтесенція всього, що асоціюється з літом. Однак і на тлі опалого листя цей романтичний патерн буде доречним. Нам подобається, коли квітчасті візерунки на темній основі, як в OVERTHESEADRESS, поєднують з грубим взуттям та об’ємним верхнім одягом.

Біла сорочка

Білу сорочку сьогодні можна й треба носити весь рік. І якщо влітку ми поєднували її з кроп-топами та мініспідницями, то з настанням перших холодних днів можна спробувати ненудну комбінацію з вільними штанами в піжамному стилі, як показує українська марка FORMA.

Трикотажна сукня

Трикотажну сукню, в якій ми залюбки проводили літні вечори, легко вписати і в осінній гардероб. Варто лише накинути на плечі затишний кардиган чи строгий жакет. Нам подобається сукня молодого українського бренду When Koala Met Fashion кольору кави з молоком – на тлі осінньої гами відтінків вона матиме дуже органічний вигляд.

Купальник

Український бренд Pitaya робить інноваційні купальники, які захищають шкіру як крем із SPF і водночас дають їй змогу засмагнути просто під ними, завдяки чому можна отримати рівну засмагу. Додатковий плюс цих купальників – їх легко можна вписати й до міського гардероба. Восени носіть їх у парі з улюбленими джинсами та вільною сорочкою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.