До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 10 варіантів верхнього одягу на осінь

З настанням першої прохолоди поле для модних експериментів розширюється. Верхній одяг — це завжди не лише про тепло і комфорт, а й про завершальний штрих образу. За допомогою пальта, тренчу або куртки можна задати образу кардинально різний настрій: від більш розслабленого street style до вишуканого і елегантного. Сьогодні розповідаємо вам, у яких українських брендів варто шукати якісний та стильний верхній одяг.

Litkovskaya
Стьобані куртки

Стьобані куртки — стильний та практичний варіант верхнього одягу, що завойовує любов модних інфлюєнсерів вже не перший сезон. Це добра база, що додасть розслабленості вашим повсякденним образам.

Реклама
J'Amemme
MARCHI
Тренчі з екошкіри

Тренч — це класика. Шкіряний тренч — це головний акцент образу. Він дійсно привертає до себе увагу, тому такий краще поєднувати з чимось стриманим та базовим: трикотажною сукнею або костюмом-двійкою в рубчик.

MBocharova
GUDU
Дуті жилети

Коли перші холоди ще не переконують вас діставати із шафи пальто або куртку, проте вже стають на заваді довгим прогулянкам — вихід є. Дуті об’ємні жилети повернулися в образи стильних зірок street style ще минулої зими. І це чудове доповнення до лонгслівів, світшотів та сорочок, щоб створити багатошаровий теплий лук.

IENKI IENKI
KATSURINA


Класичні пальта

Вибираючи пальто на осінь 2022, зробіть цю інвестицію довгостроковою. Правильна модель слугуватиме не один сезон. Вибирайте пальто в класичній кольоровій гамі та обов’язково злегка оверсайз.

TOTE
KATIMO
Бомбери

Колись спортивна уніформа американських студентів, сьогодні — вибір інфлюєнсерів. Вибираючи свій бомбер, зверніть увагу на лаконічні моделі, об’ємні, трохи оверсайз. Менше написів. Акцент — на текстуру. Шкіряний бомбер — найкраща альтернатива байкерській куртці восени 2022.

TTSWTRS
Kulakovsky

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.