До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов до себе: український бренд SOLMAR представляє нову колекцію осінь-зима 2022/2023

Прості, чисті лінії та класичні форми – ДНК українського бренду SOLMAR. У сезоні осінь-зима 2022/2023 ці модні постулати знайшли своє відображення в мінімалістичних силуетах, що не підвладні плину часу, універсальному трикотажі та спокійній палітрі.

SOLMAR

Основу нової колекції бренду складає велика лінійка трикотажного одягу, у якій представлені в’язані топи, кардигани, джемпери, светри, жилети, костюми та сукні у найрізноманітнішій палітрі кольорів – до 20 відтінків однієї моделі. Типову осінню гамму SOLMAR доповнили актуальними кольорами сезону, як-от насичений зелений чи бургунді.

Реклама
SOLMAR
SOLMAR

Знакова для SOLMAR річ – базова водолазка – також опинилася серед головних must-have позицій сезону, адже завдяки своїй стилістичній нейтральності вона ефектно поєднується з будь-яким гардеробом. Окрім цього, варто звернути особливу увагу на трикотажний брючний костюм, який легко може стати чудовою альтернативою спортивним речам для щоденних розслаблених образів. Не оминули SOLMAR і спокусливі мідіспідниці, виготовлені зі струмливої тканини: у поєднанні з високими чоботами та улюбленим джемпером це найкращий варіант для будь-якого виходу.

SOLMAR
SOLMAR

Джинсові міді, ще один гіт сезону, SOLMAR обіграли по-своєму: кокетлива модель із розрізом уже стала обовʼязковим елементом гардеробу багатьох шанувальниць модної індустрії. Звісно, жоден сезон не проходить без джинсів, і свою денімову лінійку український бренд доповнив класичними моделями з ідеальною посадкою.

SOLMAR
SOLMAR

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.