До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

LVMH Prize 2019: список півфіналістів конкурсу

Концерн LVMH оголосив імена півфіналістів конкурсу молодих дизайнерів LVMH Prize. До списку увійшли 20 дизайнерів, які представляють 15 країн, їх відібрали з 1700 претендентів. На особливу увагу заслуговують два африканські дизайнери – Тіба Магугу з Південної Африки і Кеннет Ізе з Нігерії, які вперше потрапили до півфіналу конкурсу. У той час, як англійський бренд Richard Malone, фіналіст четвертої премії, став єдиним дизайнером, який знову потрапив до півфіналу конкурсу.

Серед півфіналістів також Paradis з Монреаля, Anrealage з Токіо, Bethany Williams з Лондона, Bode з Нью-Йорка, Boramy Viguier з Парижа, Duran Lantink з Амстердама, лондонський Eftychia грецького дизайнера Ефтічії Карамолегку, шведський бренд Germanier паризького дизайнера Kévin Germanier, Hed Mayner з Тель-Авіва, Hu китаянки Каролін Ху, Kanghyuk з Сеула, Kiko Kostadinov болгарина Кирила Костадінова, Lecavalier канадки Марі-Ів Лекавальє, Phipps американця Спенсера Фіппса, Paria / Farzaneh британки Парії Фарзанех, Stefan Cooke британського дуету Стефана Кука і Джейка Берта, Susan Fang китайського дизайнера Сьюзан Фенг.

Реклама

Фінальний шортлист з восьми фіналістів LVMH Prize оголосять 1-2 березня. Надалі учасники змагатимуться за приз у розмірі 300 000 євро і рік менторства від співробітників LVMH. У числі експертів індустрії моди: J.W. Андерсон (Loewe), Марія Грація К'юрі (Dior), Ніколя Жескьєр (Louis Vuitton), Марк Джейкобс (Marc Jacobs), Клер Вейт Келлер (Givenchy), а також Умберто Леон і Керол Лім (Kenzo).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.