До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращий верхній одяг від українських дизайнерів

Зима поступово вступає у свої права, але ми готові зустрічати її у всеозброєнні, коли поняття "тепло" і "гарно" абсолютно не сперечаються одне з одним, а гармоніюють. У нашому новому матеріалі — найкращий верхній одяг, що його створили українські бренди.

Укорочена дублянка

Багато дівчат не люблять дублянки, бо вони заважкі, проте українському бренду Kulakovsky вдалося створити водночас дуже теплу й комфортну річ — їхню вкорочену дублянку відтінку молочного шоколаду можна носити в парі з джинсами з високою посадкою, вовняними сукнями або вибудовувати з нею багатошарові образи. Сподобається така модель і дівчатам, які багато часу перебувають за кермом.

Реклама
Kulakovsky
Стьобане пальто

Український бренд GUDU відомий своїм немов точеним кроєм, завдяки якому його жакети й пальта ідеально сідають на фігурі, окреслюють талію та змушують розправити плечі. Цих принципів кравецької майстерності дизайнер марки Лаша Мдінарадзе дотримувався і під час створення стьобаного пальта, яке поєднує в собі класичний верхній одяг і пуховик. Сподобається дівчатам, які полюють на елегантну та теплу річ.

GUDU
Екошуба

Арктика і її багата культурна спадщина стали головним джерелом натхнення для українського бренду KATIMO, що представив ідеальну екошубу, яка імітує хутро арктичного песця. За словами команди бренду, це своєрідний триб’ют до традиційного одягу корінних жителів Гренландії — ескімосів, а крім того, таку шубу дуже легко стилізувати з іншим зимовим гардеробом.

KATIMO
Пуховик-косуха

Змішання кількох стилів в одному виробі — нині великий тренд. Приєднався до нього й український бренд IENKI IENKI, який у новій сезонній колекції представив куртку, що поєднала в собі крій класичної косухи з пуховиком. Вийшла комфортна та стильна річ, доречна і на гірськолижному схилі, і в галасливому мегаполісі.

IENKI IENKI
Оверсайз-пальто

Є дівчата, які взимку носять найтепліші пуховики в парі з легкими футболками, а є прихильниці багатошаровості, які навіть узимку ходять у демісезонному пальті, але обіграють його щоразу по-новому. Якщо ви належите до другого табору, то ідеальною для вас буде лаконічна модель молочно-сірого відтінку українського бренду LACE — таке пальто слугуватиме чудовим полотном для яскравих аксесуарів і легко впишеться в гардероб мінімалісток.

LACE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.