До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Louis Vuitton почав виробляти захисні маски

Французький модний дім Louis Vuitton запустив виробництво нехірургічних захисних масок — перепрофілював свої майстерні у відповідь на заклик французького уряду допомогти в боротьбі проти COVID-19. На роботу вийшли триста співробітників бренду.

Реклама

Майкл Берк, президент і головний виконавчий директор Louis Vuitton, офіційно запустив початок виробництва, відвідавши майстерню в Сент-Флоранс, де добровільно працюють двадцять два майстри. Пошиті маски буде надано для захисту найуразливіших груп: працівників закладів охорони здоров'я та літніх людей.

Ці маски схвалили різні державні органи, а створено їх у співпраці з Mode Grand Ouest, регіональною мережею текстильної промисловості, яка постачає один з основних матеріалів.

На знак пошани до видатного внеску добровольців, відвідавши майстерню в Сент-Флоранс, Майкл Берк подякував їм і заявив: "Louis Vuitton хоче на своєму рівні створити тисячі масок, які буде розподілено в регіоні безплатно, щоб захистити тих, хто найуразливіший".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.