До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній бриз: нова колекція Elie Saab весна-літо 2023

У новому сезоні весна-літо 2023 Елі Сааб вибрав легший і свіжіший погляд для літніх образів, відмовившись від екстравагантних прикрас на користь витонченої вишивки, хрусткої бавовни та убрань, виконаних у техніці кроше. "Я просто був у настрої для чогось легкого, повітряного, як літній бриз", — поетично сказав він за лаштунками.

Elie Saab весна-літо 2023

Настрій, який дизайнер хотів передати, був розслабленим, радісним, упевненим, але водночас ніжним. З цією метою Сааб розпочав колекцію з потоку бездоганних білих ансамблів, які були виконані з текстурованих матеріалів, створюючи делікатний візуальний ефект. Бралет кольору гарденії, що оголює живіт, і тонка спідниця із запахом по кісточки в тон були виплетені гачком вручну у вигляді ажурних квітів, а спортивна толстовка з капюшоном з тонкого мережива шантильї, розшита лелітками, здавалася незвичайною, але все ж таки мала привабливий вигляд у парі з прозорою довгою спідницею. У тому ж стилі була довга сукня-комбінація з приталеним ліфом із білої вишивки.

Реклама
Elie Saab весна-літо 2023
Elie Saab весна-літо 2023

Як-то кажуть, леопард не може змінити свого забарвлення, і ніхто не може позбавити яскравості та драматизму ліванського дизайнера. Хоч і в пом'якшеному вигляді, але його любов до вишуканих прикрас і вечірніх виходів знову проявилася в серії невагомих суконь з тюлю з хитромудрими квітковими аплікаціями, а також у царствених образах зі сріблястими лелітками, вбраннях з драпіруванням, що сяють яскравими відтінками смарагдово-зеленого, коралового та ірисового.

Elie Saab весна-літо 2023
Elie Saab весна-літо 2023
Elie Saab весна-літо 2023

Уся колекція Elie Saab це ода кохання квітучому сезону після холодної зими. Свіжа весняна зелень і різнокольорові квіти були розкидані по довгих сукнях були то квіти яскраво-зеленувато-жовтого кольору чи кольорові крапки у стилі пуантилізму. Ще більше яскравості з'явилося у вигляді спалахів різних відтінків зеленого, наприклад, у трав'янистому образі з великою квіткою на шиї або у вигляді штанів-палаццо та укороченого топу у відтінку лайма. Сааб, як завжди, був безсоромно чудовим.

Elie Saab весна-літо 2023
Elie Saab весна-літо 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.