До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лінда Лоппа стала кураторкою нової програми Polimoda Coaching

Флорентійський інститут Бізнесу й Дизайну у сфері моди Polimoda оголошує відкритий конкурс талантів у галузі моди для дизайнерів-початківців, надаючи їм змогу стати учасниками безплатного освітнього проєкту Polimoda Coaching.

Лінда Лоппа

"На сьогодні навчання — не просто заняття, це відкритий діалог. А використання технологій дає змогу проводити навчання в будь-який час і в будь-якому місці, — каже директор школи Polimoda Данило Вентурі. — Контент став доступнішим, ніж будь-коли. Різниця полягає в його інтерпретації й застосуванні. У цьому і є цінність нової програми Polimoda Coaching: ми хочемо допомогти дизайнерам і модній індустрії й далі йти за найновішими світовими трендами й тенденціями".

Реклама
Лінда Лоппа

Кураторкою цієї програми стане Лінда Лоппа — наставниця таких відомих на весь світ дизайнерів, як Раф Сімонс, Хайдер Аккерман, Демна Гвасалія та Кріс Ван Аш. З її допомогою учасники Polimoda Coaching зможуть отримати унікальні стратегічні знання та інструменти, які дадуть можливість ефективніше розвивати власну справу й перейти на новий якісний рівень. Взяти участь у конкурсі можуть молоді дизайнери, які не менш як три роки працюють в індустрії моди. Лінда Лоппа вибере найцікавіші кандидатури й упродовж шести місяців допоможе їм удосконалити свої творчі здібності й виробити ефективну стратегію розвитку на модному ринку. За час програми учасники отримають знання в таких галузях, як аналіз бренду, огляд колекції, персональний брендинг, комунікаційна стратегія й стратегія роздрібної торгівлі.

Дізнатися більше про програму — https://www.polimoda.com/careers/talent-development/polimoda-coaching.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.