До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лілі Коллінз — нова амбасадорка Cartier

Актриса й продюсерка Лілі Коллінз стала обличчям нових колекцій Дому Cartier: лінійки ювелірних прикрас Clash [Un] Limited і сумок Double C de Cartier.

Її чітко окреслена індивідуальність, неперевершена елегантність, надзвичайний і багатогранний характер якнайкраще перегукуються з напрямом і стилем, властивим ювелірним виробам і аксесуарам бренду. У нових кампаніях образ Лілі ідеально поєднує в собі волелюбність, енергію та автентику прикрас Clash, а також французький неокласицизм сумок Double C de Cartier.

Реклама

Крім того, що Лілі Коллінз здобула міжнародне визнання як актриса й продюсерка, вона бере активну участь у житті різних некомерційних організацій, як-от GO Campaign, що збирає кошти на допомогу сиротам як у Сполучених Штатах, так і в усьому світі.

"Для мене бути частиною сім’ї Cartier означає прилучитися до спільноти унікальних нонконформістів, які демонструють силу характеру. Cartier — це певна ідея елегантності й французької вишуканості, яку прикраси Clash [Un] Limited і сумки Double C втілюють з класичною екстравагантністю", — коментує актриса.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.