До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо на Рив'єрі: лукбук колекції Berezkina Resort 2019

Promotion

Бренд Berezkina представив лукбук нової круїзної колекції. Раніше її показували на березі Чорного моря в межах Odessa Holiday Fashion Week. "Безтурботний час, коли європейська богема насолоджувалася життям на півдні Франції, став точкою відліку під час роботи над колекцією Resort 2019. Ми черпали натхнення в африканських і східних мотивах. Звідси основні силуети і барвиста палітра, що нагадує забарвлення тропічних метеликів. Вони повторюються і у вигляді розрізів на брюках, і в рукавах халатів і тунік, а також у вишивці. Технологічні тканини, яскраві кольори і спортивні речі повертають нас в сучасність. На мій погляд, дизайнеру вдалося поєднати ностальгію по belle époque з духом нашого часу" – розповідає про колекцію стиліст бренду Женя Примаченко.

Реклама
Berezkina Cruise 2019

Дизайнер, як і раніше, надає перевагу натуральним тканинам, які переважають в колекції: льон, шовк, бавовна, жаккард, і вже трохи експериментує з штучними матеріалами. Продовжуючи тему попередньої колекції, Berezkina використовує багато вишивки на виробах: вишиті фірмові візерунки і метелики, як символ легкості, краси і яскравого життя.
В ролі головних аксесуарів обрані тюрбани, які так полюбили шанувальники бренду.

<b>Berezkina Cruise 19</b>

Instagram

Facebook

Photo: Stephan Lisowski @stephanlisowski
Style and concept: Zhenya Primachenko @zhe_primachenko
Makeup and hair: Terezka Fras @terezkafras

Models: Lida @lidch.m @ blanc. @blancmodelagency
Bogdana @madambrovka @ 2a models @/2amodels
Stylist’s assistant: Maria Sikun
Set design: Gamsheeva Decor

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.