До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо моєї мрії: що потрібно знати про нову колекцію Zimmermann

Кому, як не австралійцям знати все про ідеальний літній одяг для відпочинку на пляжі і тривалих вечірніх прогулянок? Саме такий бренд створили сестри Ніккі і Симона Зіммерманн, з'єднавши в його колекціях романтичність, жіночність і богемний стиль. Кращі моделі Zimmermann представлені в Sanahunt Luxury Department Store.

Комбінезон Zimmermann і сережка Lanvin
Плаття Zimmermann і чоботи CALVIN KLEIN 205W39NYC
Плаття Zimmermann і капелюх Eugenia Kim

"Zimmermann народився в Австралії і в новій весняно-літній колекції ми повертаємося до свого коріння, – розповідає Ніккі Зіммерманн, креативний директор бренду. – Ця колекція дуже особиста для нас з сестрою, ми ніби показуємо всім наш домашній фотоальбом".

Реклама

І дійсно, головним джерелом натхнення для дизайнера став австралійський Голдкост – один з найпопулярніших курортів на континенті. Саме туди в 1970-х у весільну подорож вирушили її батьки та їхні фотографії задали настрій усій колекції. Звичайно ж, не обійшлося тут і без впливу естетики хіпі, популярної тоді на пляжах від Австралії до Південної Америки.

Купальник Zimmermann, сонцезахисні окуляри Sunday, Somewhere, сукня Zimmermann, сережки Celine
Плаття Zimmermann, сумки Alexander McQueen, сонцезахисні окуляри Fendi
Комбінезон Zimmermann, сережки Celine, шльопанці Balenciaga, окуляри Le Specs, сумка Balenciaga, комбінезон Zimmermann

Летучі сукні з оборками, які мають особливо ефектний вигляд у парі з грубими чобітьми, туніки зі строкатим квітковим принтом, повітряні блузи з бантами, топи, що відкривають тендітні плечі, та купальники на будь-який смак – у весняно-літній колекції Ніккі Зіммерманн зібрала все, що стане в нагоді кожній з нас на відпочинку. Здається, пора замовляти квитки в теплі краї.

Купальник Zimmermann, окуляри Le Specs, кліпса Lanvin, сумка Miu Miu, топ і спідниця Zimmermann
Купальник Zimmermann, окуляри ANNA-KARIN KARLSSON, сукня Zimmermann і кліпса Lanvin
Плаття Zimmermann, кліпси Celine і мюлі Balenciaga

Усі товари представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com. А ще більше інформації про новинки – на новому telegram-каналі магазину.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.