До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Le Smoking: новорічна колекція TAGO

"Якби у моєму гардеробі можна було залишити лише одне вбрання – я б вибрала смокінг! З підборами чи кросівками, на роботу чи івент – це універсальний образ на всі випадки життя", – розповідає засновниця бренду TAGO, Тетяна Чумак, яка новорічну колекцію побудувала навколо цього функціонального предмета гардероба.

Ідея смокінга так чи інакше прочитується у всіх образах колекції – від мінісукні з підкресленою лінією плечей і шовкового комбінезона до комплекту з коротких шортів і бюстьє. Ідеї чоловічого офіційного одягу знаходять нове звучання в колекції TAGO, де поєднуються з корсетними лініями, оголеними плечима і глибокими вирізами. Також Тетяна Чумак акуратно балансує на поєднанні суворого протоколу і спортивних мотивів. Так, у чорній двійці класичні лацкани вона протиставляє м'яким затягуванням на талії, а класичним штанам додає манжети.

Реклама

"Девіз нашого бренду – "In suit we trust", тому ми хотіли продемонструвати прихильницям штанів і суворого стилю, що не обов'язково зраджувати себе в новорічну ніч, а смокінг і його похідні можуть мати не менш ефектний вигляд", – розповідають у TAGO.

Однак мінливість жіночої натури і її тяга до експериментів посприяли й тому, що Тетяна Чумак додала колекції кілька підкреслено романтичних образів, адже хто знає, коли сукню з фатину захочеться поєднати з улюбленим смокінгом?

Фотограф: Поліна Подобєдова
Модель: Анастасія Чугункіна
Макіяж: Оксана Черепаня

Колекція представлена в шоурумі TAGO за адресою: Драгомирова, 12.
Інтернет-магазин: www.tago.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.