До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З турботою про природу: Lamoda запускає розділ з еко-брендами

Lamoda, найбільший в Україні онлайн-магазин одягу, взуття та аксесуарів, запустив новий розділ Lamoda Planet, де зібрано товари, що відповідають принципам сталого розвитку.

У новому розділі онлайн-магазину представлено близько 1000 товарів, які розділено на чотири головні категорії: "Recycle та інновації", де товари щонайменше на 50% складаються з вторинних, перероблених та інноваційних екологічних матеріалів; "З турботою про тварин", де представлені товари від брендів, які гарантують дбайливе ставлення до тварин і не проводять тестування на них; "Екосклад" — товари з натуральних і органічних тканин від відповідальних брендів; "Зберігаючи планету" — товари від брендів, які використовують принципи сталого розвитку в процесі виробництва своїх речей.

Реклама

Крім того, у каталозі Lamoda Planet можна знайти багаторазову заміну зазвичай одноразовим предметам, серед яких тканинні шопери, термокухлі, багаторазові маски й ланчбокси.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.