До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lafayette Anticipations представили програму на майбутній сезон

Lafayette Anticipations – фонд, структурований навколо підтримки сучасної творчості, представив нову програму на майбутній сезон. У будівлі XIX століття, розташованій у самому серці кварталу Маре, будуть представлені твори зі сфер сучасного мистецтва, дизайну та моди.

З 12 по 18 вересня 2022 року Lafayette Anticipations представлять п’ятий фестиваль Échelle Humaine, що об’єднує багатоголосі сольні композиції, тісно переплетені дуети та спільні твори. Упродовж тижня свої творіння продемонструють Браяна Фріц, Ное Сульє, Дороті Муньянеза, Пол Пі та багато інших представників сучасного музичного мистецтва й хореографії.

Реклама
Пол Пі. Фото: Latitudes Prod

З 19 жовтня по 8 січня Lafayette Anticipations запросили Сіпрієна Гаяра, володаря премій Arken Art Prize та Preis der Nationalgalerie й одного з найвідоміших художників свого покоління. Виставка, яку представить фонд, взаємодіятиме зі старими й новими творами художника, народженими в його спостереженнях за бурхливим відновленням Парижа.

Сіпрієн Гаяр. Фото: Max Paul

У приміщенні La Boutique відвідувачі зможуть побачити роботи митців Фонду (від скульптур Мартіна Маргіели до гравюр Сіньї Чена), добірку книжок і записів, що повторюють програму та актуальні ідеї (екологія, квір-культура, фемінізм тощо), а також ретельно дібрані провокаційні предмети мистецтва та дизайну.

La Boutique. Фото: Camille Lemonnier

Café Mātēr, — новий простір, що його організувала Studio Carbón, — оновить жанр кафе-музею з простою місцевою кухнею для гурманів авторства молодих амбітних шеф-кухарів. Упродовж дня відвідувачі зможуть відпочити за свіжими стравами та випічкою відповідно до пори року.

Café Mātēr. Фото: Camille Lemonnier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.