До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lacoste Iconic Women — нова колекція, присвячена жінкам

Французький бренд Lacoste вперше випустив колекцію, створену лише для жінок, яка отримала назву Iconic Women. У центрі сюжету — цілеспрямовані жінки, які хочуть зберігати елегантність і свободу в кожному русі. Вони створюють усвідомлений життєвий шлях, у них амбітні плани і яскраві мрії. Колекція Lacoste Iconic Women розкриває уявлення бренду про сучасну жінку. Це водночас історія про ритмічне міське життя, позачасову елегантність і прагнення до індивідуалізму.

Lacoste Iconic Women

Колекція Iconic Women пропонує переосмислення стилів двох всесвітньо відомих француженок, легенд світового спорту та ікон стилю ХХ століття: переможниці Європейського турніру з аматорського гольфу Сімони Тьон де ла Шаме й шестиразової чемпіонки Вімблдонського турніру Сюзанн Ленглен. Витонченість Сімони й свобода в поєднанні з жіночністю Сюзанн знайшли своє відбиття в дизайні одягу, шкіряних сумок та інших елементів колекції.

Реклама
Lacoste Iconic Women
Lacoste Iconic Women
Lacoste Iconic Women

У колекції представлені класичні поло з відкритим коміром, світшоти з довгим рукавом, широкі штани, сукні прямого силуету й під пояс, спідниці, шкіряні вертикальні сумки-шопери, спортивне взуття та аксесуари. Елементи одягу поєднують м’який бузковий, рожевий і білий відтінки з вкрапленнями червоного, морського синього, темно-сливового.

<b>lacoste iconic</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.