До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кураторський погляд: BOSS осінь-зима 2019/2020

В останній день Тижня моди у Нью-Йорку свою нову колекцію представив німецький бренд BOSS. Цього сезону надихалися у BOSS безпосередньо Нью-Йорком, який в бренді вважають містом безмежної творчості. Таким чином у новій модерній колекції чітко відстежується злиття мистецтва, дизайну та архітектури.

BOSS осінь-зима 2019/2020

Нову колекцію BOSS символічно представив у галереї Челсі, яка є одним з головних місць на мангеттенській арт-сцені. "Їх кураторський індивідуальний стиль одночасно впевнений і стриманий, що бездоганно поєднується з естетикою BOSS", – кажуть в бренді.

Реклама
BOSS осінь-зима 2019/2020

Костюми, які є невід'ємною частиною спадщини німецького бренду, стали відправною точкою колекції. Мистецтво пошиття BOSS цього сезону продовжує розвиватися, з характерними спортивними впливами, зміненими пропорціями і сучасними двобортними силуетами, розробленими для того, щоб, без сумніву, привернути увагу.

BOSS осінь-зима 2019/2020

У центрі лінії – пальта. Вони зроблені в найкращих традиціях кравецької справи. Довгі шинелі і кейпи виконані з овчини, вовни альпаки і двостороннього кашеміру. Бездоганно складені клаптеві і смугасті конструкції поєднуються з новими варіантами стьобання, які простягаються від верхнього одягу до светрів, жилеток та штанів. Структуровані пальта чудово контрастують з жіночими приталеними сукнями і чоловічим громіздким трикотажем.

BOSS осінь-зима 2019/2020

Розкішні тканини і майстерність виготовлення об'єднують, щоб удосконалити і оновити кожен предмет. Трикотаж має характерні смугасті мотиви, а змішані матеріали присутні як на верхньому одязі, так і на аксесуарах. Скульптурні форми і несподівані пропорції – це вплив архітектури, в той час, як чиста обробка і суміщення деталей ще більше підкреслюють високе відчуття цієї кураторської колекції.

Основна палітра складається з верблюжого, меланжевого сірого, бісквітного та зимового білого відтінків. Акценти в колекції роблять прохолодний жовтий разом з сумішшю синіх і рожевих відтінків.

BOSS осінь-зима 2019/2020

Кожну річ хочеться розглянути і помацати мінімум двічі, а може і потім зробити це ще раз. Від художніх відсилань до унікальних матеріалів – знакова для BOSS увага до деталей представлена не тільки в окремих предметах, а й у всій колекції. Чим довше дивитися, тим більше можна побачити.

Переглянути всю колекцію BOSS осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.