До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Культ особистості: колекція BOSS весна-літо 2020

Компанія Hugo Boss перенесла показ нової весняно-літньої колекції свого флагманського лейбла з Нью-Йорка до Мілана. Змішані шоу BOSS стали вже традицією — об'єднавши чоловічі і жіночі колекції креативний директор компанії Інго Вілтс намагається скласти роботу різних підрозділів компанії в одне струнке висловлювання. З кожним сезоном йому вдається все краще.

BOSS весна-літо 2020

Цього разу космополітичний дух BOSS створив цікаву напругу: італійський амбьянс наштовхнув Вілтса на роздуми про сучасний гардероб, де особисте розуміння стилю — на чолі кута, а з Нью-Йорка дизайнер привіз натхнення. За день до шоу в міланській штаб-квартирі компанії Інго розповів, що на абстрактні геометричні принти його надихнули сонячні відблиски та віддзеркалення води і неба у скляних фасадах нової забудови вздовж нью-йоркського узбережжя Гудзона. Після дзеркальних заломлень світла дизайнер серйозно захопився кольором: цього сезону крім клінічного білого він експериментує з нейтральною гамою пісочних і кавових відтінків, які доповнює яскравими вкрапленнями лимонного, аквамаринового і відтінку червоного мака.

Реклама
BOSS весна-літо 2020

Струнка колірна палітра розбиває на блоки колекцію брючних двійок, суконь-кольчуг, "зв'язаних" з натуральної шкіри, і пластичних клаптевих суконь із шовку. У всьому цьому Вілтс намагається намацати формулу нового індивідуалізму: спеціально до шоу компанія запустила гештег #BOSSIndividuals. Але найбільше на показі BOSS захоплює не це. Дизайнер працює з прицільною точністю — відмітає все зайве та фокусує увагу на роботі з пропорціями і об'ємами (один з найкращих виходів — у моделі Сори Чоу в брючному костюмі з навмисне завищеною лінією талії і широкими штанами, які створюють ілюзію дуже довгих ніг). Тут саме час пожартувати щось про німецький педантизм і увагу до деталей. Але замість жартів чистота ліній і точність роботи Інго Вілтса і його команди викликають тільки захоплення.

BOSS весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію BOSS весна-літо 2020.

Текст: Веня Брикалін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.