До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KSENIASCHNAIDER створили джинси з перероблених пластикових пляшок

Український бренд KSENIASCHNAIDER представив капсульну колекцію екоденіму, створену в колаборації з виробником тканин ISKO.

KSENIASCHNAIDER x ISKO

Відомий на весь світ своїм авангардним денімом, український бренд KSENIASCHNAIDER об'єднав зусилля з провідним світовим виробником тканин ISKO, щоб створити колекцію відповідно до принципів сталого розвитку.

Реклама
KSENIASCHNAIDER x ISKO

У капсульну колекцію увійшли знакові моделі марки: джинси демі-денім, укорочені куртки, деконструйовані максі-спідниці, шорти. Всі моделі виконані з інноваційних матеріалів "ISKO Earth Fit", до складу яких входить сертифікована органічна бавовна, перероблений зі старого одягу котон, а також перероблений поліестер, отриманий зі звичайних пластикових пляшок.

KSENIASCHNAIDER x ISKO

Використані технології виробництва і сировина відповідають принципам обох учасників колаборації, які прагнуть створювати екологічну і максимально нешкідливу для навколишнього середовища моду. Це виражено в скороченні негативного впливу на навколишнє середовище шляхом використання відносно нешкідливих технологій та матеріалів, а також у зменшенні кількості водних ресурсів, що використовують під час виробництва, переробки готових виробів і матеріалів.

<b>KSENIASCHNAIDER пластік</b>

Колекція повністю представлена в онлайн-магазині kseniaschnaider.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.