До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Україна візьме участь у конкурсі European Fashion Union

Promotion

21 вересня у Мілані вчетверте відбудеться European Fashion Union – міжнародний конкурс дизайнерів. "Як і в минулі роки, Україну на конкурсі представлятиме цілий блок талановитих учасників, візажистів, фотографів і моделей", – розповідає представник конкурсу в Україні, глава організаційного комітету, Майя Крук.

Реклама
Головко Лана, Пархоменко Ірина, Крук Майя, Руденко Ліза

Обличчям проекту EFU Awards і головною героїнею зйомки рекламної компанії є економіст Ірина Пархоменко. Ірина також активно займається благодійністю як в Україні, так і в країнах СНД. Цього року зйомку рекламної компанії для заходу довірили українському фотографу Євгенії Коссе. Стилістом стала PR-директор конкурсу Лана Головко: "Ми вирішили згадати стиль голлівудських 1960-х, ці роки вважають легендарними в світі моди. На створення образу нас надихнула актриса Одрі Хепберн – довга чорна сукня, відкриті плечі, зібране волосся, перли і діаманти. Образ створений Анною Варнавською".

<b>конкурс милан</b>

Дизайнер Єлизавета Руденко розповідає про створення сукні для Ірини: "Все почалося з пошуку ідеальної сукні. Мою не сплутаєш з розтягнутою чоловічою футболкою, в ній неможливо загубитися в натовпі. Мої клієнти – це жінки, які поважають офісний одяг, але, при цьому, не бояться експериментувати, бути кокетливими і привабливими". Офіційний енергетичний напій заходу Afrodysia. Ексклюзивний алкогольний партнер – бренд Oreanda.

Обличчя проекту EFU Awards Ірина Пархоменко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.