До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bikkembergs і Еміс Кілла випустили капсульну колекцію

Бельгійський бренд Bikkembergs і популярний італійський репер Еміс Кілла представили капсульну колекцію під назвою "30". Спільний проект об'єднує знаковий спортивний стиль, притаманний бренду Bikkembergs, і елементи вуличної тематики. Назва капсули символічна, адже бренд готується до святкування свого тридцятирічного ювілею.

Колаборація Bikkembergs і Еміс Кілла

У нову лінію увійшли 13 предметів гардероба: популярні толстовки і футболки, спортивні штани і шорти для баскетболу, взуття, а також лінійка аксесуарів і нижньої білизни. Кожну річ прикрашає логотип бренду в чорному або білому кольорах, а також червона і зелена смуги. Нова колекція є відображенням особистого стилю італійського репера і одночасно передає сильний і впевнений дух бренду.

Реклама

"Ми хотіли привнести нові ідеї та показати світ Bikkembergs. Створення колекції, яка розкриває вуличний стиль, була дійсно стимулюючою. Еміс Кілла став нашим ідеальним вибором для розуміння цієї культури завдяки його сильному образу", – прокоментував колаборацію креативний директор бренду, Лі Вуд.

Колаборація Bikkembergs і Еміс Кілла
Колаборація Bikkembergs і Еміс Кілла

Виконавчий директор Bikkembergs, Даріо Предонзан, додав: "Цей вибір відповідає потребам постійно зростаючого ринку і є частиною стратегії компанії щодо створення безперервного діалогу зі своїми споживачами". Речі з нової колекції будуть доступні за попереднім замовленням на сайті бренду і з'являться у продажі в наступному сезоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.