До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ляльки Барбі в культових образах Yves Saint Laurent

Творці Barbie і Музей Іва Сен-Лорана представили спільну колаборацію, в результаті якої ляльки одягли в копії знаменитих вбрань, створених французьким кутюр'є Івом Сен-Лораном. Капсульна колекція складається з трьох культових образів: сукні "Мондріан", жакета "Сафарі" і сукні "Париж".

Кольорова трикотажна сукня з чітким геометричним малюнком з'явилася 1965 року і стала символом модного Будинку YSL. Лейтмотивом для створення вбрання послугувала картина Піта Мондріана "Композиція з Червоним, Жовтим, Синім і Чорним", написана 1921 року. Доповнили образ чорні туфлі на підборах з сріблястою пряжкою і перлинні сережки.

Реклама
Сукня "Мондріан" з колекції 1965 року

Наступним революційним образом Іва Сен-Лорана став шнурований жакет Saharienne у стилі сафарі, створений 1968 року, що повністю змінив світ моди. Під час створення жакета натхненням послугував стиль європейців, які жили в Африці, близький за духом дизайнеру. Образ доповнив обтягуючий з колець, чорні подовжені шорти-бермуди і замшеві чоботи. Завершальним акордом став крислатий коричневий капелюх з бахромою.

Жакет "Сафарі" 1968 року

Вечірню сукню під назвою "Париж" модний Дім представив 1983 року. Вона складається з рожевого атласного ліфа з нарочито великим бантом, що надалі став знаковим елементом YSL. Низ сукні прикрашає елегантна велюрова спідниця з розрізом трохи вище колін в парі з чорними туфлями. Останніми штрихами в образі стали браслети і сережки з червоних і чорних каменів, а також намисто з різнокольоровими каменями, що нагадує веселку.

Сукня "Париж" 1983 року

Лімітована колекція вже доступна на сайті Barbie. Вартість кожної ляльки $ 150.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.