До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш’ян і Fendi готують колаборацію?

Ходять чутки, що Кім Джонс і Кім Кардаш’ян готуються представити колаборацію Fendi x Skims.

Якщо вірити зображенням, що потрапили в Instagram, італійський модний Дім працює над проєктом з брендом Skims, який заснувала Кім Кардаш’ян. У Instagram Stories персонального покупця @connie_personal_shopping було опубліковано кілька фото обтислих суконь, укороченого топа й спідниці-олівця з тисненням логотипів обох компаній. Підписи до зображень свідчили про те, що випуск колекції заплановано на листопад. Потім знімки прибрали.

Реклама

Чутки про потенційну співпрацю Fendi та Skims з’явилися в мережі, коли Кардаш’ян Вест відвідала штаб-квартиру компанії в Римі, унаслідок чого фанати й таблоїди почали міркувати про можливий спільний проєкт брендів.

Меган Фокс и Кортни Кардашьян в кампейне SkimsМеган Фокс і Кортні Кардаш’ян у кампейні Skims

Британський дизайнер Кім Джонс — креативний директор Fendi за напрямами кутюр, жіночої лінії одягу й хутряних колекцій — відомий своєю любов’ю до колаборацій. Джонс став ініціатором співпраці Louis Vuitton і Supreme. Він також зробив різні колаборації невіддільною частиною своєї роботи в Dior Men. Французький модний дім уже співпрацював з такими художниками, як Kaws, Деніел Аршам і Пітер Дойг, а також репером Тревісом Скоттом.

А всього кілька тижнів тому Fendi представили свою першу колаборацію з Versace. В доджонсівську епоху Fendi в партнерстві з Нікі Мінаж у 2019 році представили капсульну колекцію, до якої ввійшов одяг, взуття, аксесуари та сумки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.