До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіма Джонса призначили креативним директором Fendi

Кім Джонс прилучиться до Fendi й розроблятиме жіночі колекції, залишаючись водночас креативним керівником Dior Men.

Кім Джонс

У Fendi заявили, що Джонс працюватиме в тандемі із Сильвією Вентуріні Фенді, яка після смерті Карла Лагерфельда в лютому 2019 року залишалася головною дизайнеркою й медіаобличчям лейбла.

Реклама

До обов’язків Джонса як художнього керівника належатиме створення кутюрних, прет-а-порте і хутряних колекцій для жінок. Вентуріні Фенді й далі очолюватиме розроблення колекцій аксесуарів і чоловічого одягу у Fendi. Це стане першим справжнім досвідом Джонса в сегменті жіночого одягу й доєднає британського дизайнера до рідкісної ліги дизайнерів, які працюють на два бренди класу люкс.

Кім Джонс почав працювати в LVMH у 2011 році як креативний директор чоловічої лінії в Louis Vuitton, використовуючи свою пристрасть до екзотичних подорожей в ультрарозкішних колекціях зі знаковими стриманістю й функціональністю. Він допоміг утвердити феномен розкішного вуличного одягу завдяки знаменній співпраці у 2017 році із Supreme, культовим нью-йоркським брендом одягу для скейтбордингу.

Призначення Джонса має поліпшити настрій Fendi, зважаючи на його видатні дизайнерські здібності, талант до несподіваної співпраці й широке коло відомих друзів, серед яких Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл, Донателла Версаче й Девід Бекхем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.