До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл і Аня Рубік в ідеальних смокінгах Saint Laurent

Ентоні Ваккарелло віртуозно працює зі спадщиною довіреного йому модного Дому Saint Laurent. У новій колекції дизайнер повертається до однієї з ключових речей бренду – смокінга, а приміряють його одні з найбільш затребуваних і відомих моделей сучасності – від Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс до Ані Рубік і Мікі Арганараз.

Колекція Le Smoking – це порятунок для прихильниць штанів, які не воліють з ними розлучатися навіть для урочистих заходів і червоних доріжок. Нова лінія від Ваккарелла має не менш ефектний вигляд за звичні сукні довжиною до підлоги, але рівень сексуальності зашкалює. Дизайнер працює виключно з чорним кольором, що оголює будь-які похибки в крої, але їх тут немає. Ідеальна посадка, чіткі лінії і складні фактури роблять свою справу. Цього разу Ваккарелло працював з лелітками, які на тлі гладкої шкіри або напів прозорої органзи мають неперевершений вигляд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.