До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кенійський слід: A.M.G. весна-літо 2019

Дизайнер бренду A.M.G. Олена Беттяр наступного літа пропонує вирушити у велику подорож по Африці, адже головним джерелом натхнення для неї стала пригодницька драма 1985 року "З Африки". Це одна з найвідоміших ролей Меріл Стріп, а її гардероб у фільмі актуальний до сих пір.

A.M.G. весна-літо 2019

Стиль сафарі в класичному його розумінні стає ще одним героєм фільму, а Беттяр цю естетику поєднала з power dressing, без якої неможливо уявити моду 1980-х років. Ключовою річчю колекції були лляні двійки, які дизайнер називає ідеальною уніформою для спекотних літніх днів. До вільних жакетів, за версією A.M.G., можна одягати як широкі штани, так і шорти-бермуди з завищеною талією.

Реклама
A.M.G. весна-літо 2019
A.M.G. весна-літо 2019
A.M.G. весна-літо 2019

Крім того, на показі A.M.G. можна було побачити 1001 спосіб, як носити актуальні сьогодні велосипедки. З жакетами, комбідресом, коротким топом і навіть вечірньою сукнею. Навколо цієї частини гардероба побудована вся колекція, в якій знайшлося місце не тільки для речей утилітарних, а й святкових.

A.M.G. весна-літо 2019
A.M.G. весна-літо 2019
A.M.G. весна-літо 2019

Кольорова гама колекції також балансувала між природними фарбами африканських ландшафтів і дискотекою 1980-х з її неоновими спалахами, адже хто знає, в яку подорож захочеться вирушити після ще однієї веселої вечірки?

<b>AMG_1</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.