До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Картини Августа Стріндберга в новій колекції Acne Studios

Жіноча колекція Acne Studios весна-літо 2020 присвячена незалежності духу, природі, життю в сільській місцевості. Втіленням цих ідей стали краєвиди шведського письменника й національної ікони Августа Стріндберга, які з’явилися в новій лінійці бренду як принти.

Так, у колекції можна побачити чотири картини художника: Underlandet ("Країна чудес"), Svartsjukans natt ("Ніч ревнощів"), Den ensamma giftsvampen ("Самотня поганка") і Staden ("Місто"). "Я люблю картини Августа Стріндберга. Він малював їх, коли в нього була письменницька творча криза. Ніби природа стала для нього відповіддю. Коли ви використовуєте їх як принти, вони перетворюються на абстрактні малюнки", — каже Джонні Йоханссон, креативний директор Acne Studios.

Реклама

До предметів, на яких зображені картини Стріндберга, належать піджаки, сорочки, спідниці до щиколоток і вільні штани, всі речі виготовлені з льону. Також є сорочка з органзи, довгий тренч з тафти й лляна сукня з коміром з вишитими вручну кристалами.

<b>acne august</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.