До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Karl For Ever: урочистий вечір пам'яті Карла Лагерфельда

Легендарний дизайнер Карл Лагерфельд відійшов у вічність 19 лютого. На згадку про відхід креативного директора модних Будинків Chanel, Fendi і Karl Lagerfeld, компанії вирішили влаштувати масштабний захід і вшанувати легенду світу моди. Так, 20 червня під час чоловічого Тижня моди в паризькому Гран-Пале відбудеться урочистий вечір Karl For Ever. У межах заходу гості зможуть побачити серію унікальних відео з Карлом Лагерфельдом: про його життя і творчість, рідкісні інтерв'ю, архівні кадри, бесіди з його працівниками, світлини з майстерні.

Лілі-Роуз Депп і Карл Лагерфельд, Chanel Couture весна-літо 2017

На додаток до відеоматеріалів на заході відбудуться живі виступи танцюристів, музикантів, співаків і акторів, які представлять твори, якими захоплювався Лагерфельд. Постановку урочистої події очолив театральний режисер Роберт Карсен, що акцентуватиме увагу на легкості та невимушеності. "Одного разу Карл сказав: "Похорон? Та я краще помру". І саме тому для мене важливо, щоб усім, хто буде присутній на Karl For Ever, вже точно не було сумно" – прокоментував Карсен.

Реклама

<b>Карл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.